HISTÒRIA DE LA CUINA CATALANA I OCCITANA. VOLUM 5
EL BACALLÀ · LA CARN · ELS MENUTS
IVA inclòs
Descripció
Les cuines catalana i occitana són cuines germanes. Les relacions històriques, lingüístiques i culturals entre els antics regnes, comtats, regions i comarques d'aquests dos grans territoris, així com el fet de viure en unes terres amb un passat i unes condicions climàtiques semblants han propiciat l'existència duna de les millors cuines del món, amb un caràcter i unes particularitats tan destacades que des de la mateixa edat mitjana es va reivindicar en diferents receptaris i manuals on es compilava i es preservava. Vicent Marqués ha ...Estat: Disponible per a compra en línia en 4-5 dies
Disponibilitat
Compra'l ara i te l'enviem quan el tinguem en estoc. El cobrament al teu compte es realitzarà només quan s'enviï el producte.
DetallsEDICIONS SIDILLA
2022
0Format:
ISBN: 9788412574708
Idioma: CATALÁNIl·lustrador: MAYOL, MONTSE
Matèria: Gastronomia